073-5212603 // 06-51134794 info@sequoia.nl

Sequoia Bomen en Tuinen

Wat doen wij voor u

Sequoia Bomen en Tuinen is gespecialiseerd in Boomverzorging en Boombeheer. Wij verzorgen op professionele wijze het onderhoud van uw boom/bomen. Niet alleen het snoeien, maar ook het verwijderen en onderhouden van uw boom/bomen behoort daarbij.
Op vakkundige wijze kunnen wij uw boom uit uw tuin verwijderen. Wij gaan daarbij altijd uit van het belang van de boom en de veiligheid hiervan. Ook het snoeien/onderhouden doen wij onder deze zienswijze. Als uw boom gesnoeid is bent u in het bezit van een veilige boom.

Sequoia Bomen en Tuinen is er ook voor al uw tuinonderhoud, -renovatie en –aanleg, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Al ruim 30 jaar is Peter van Roosmalen bekend met het vak. Hierin kunnen wij u dus van begin tot einde bijstaan. Van ontwerp tot aanleg, (achterstallig-)onderhoud, zomer- en winterbeurten, bestratingen, tuinafscheidingen en van pergola’s tot vijvers, u noemt het maar en wij kunnen ervoor zorgen, natuurlijk allemaal in goed overleg met uw wensen.

Houten tuinmeubelen kunnen wij ook voor u verzorgen. Denk eens aan een mooie buurtbank om gezellig met uw buren van de kinderen te kunnen genieten terwijl zij buitenspelen of om heerlijk van een kopje koffie in de zon te kunnen genieten.